Espresso Columbia rezy

Espresso Columbia rezy

Postup prípravy:

Pripravíme si formu s priemerom 25 cm.

Žĺtky zmiešame so sladidlom, sušeným mliekom, citrónovou kôrou, pudingom a tvarohom (zľahka vyšľaháme). V druhej mise vyšľaháme bielky so štipkou soli na pevný sneh, ktorý opatrne pridáme do tvarohového cesta. Pečieme pri 180 °C cca 30 až 45 minút. Kontrolujeme okraje. Keď začnú zlatnúť, cesto je hotové. Necháme vychladnúť. Na vychladnuté tvarohové cesto rozotrieme 2 pudingy Ehrmann High Protein Kolumbijská káva a na pudingovú vrstvu pokladieme celozrnné Bebe sušienky jednu vedľa druhej.

Pripravíme si čokoládovú polevu. Vo vodnom kúpeli nad parou rozohrejeme 30 ‒ 50 g horúcej čokolády s 3 polievkovými lyžicami kokosového mlieka. Vzniknutou čokoládou polejeme vrstvu Bebe sušienok. Rezy necháme vychladnúť najlepšie cez noc.

Recept pripravila Michaela Tollingerová pre spoločnosť DAFIT, s.r.o.

Ingrediencie:

  • Na korpus

    • 500 g tvarohu (najlepšie v kocke)
    • 4 vajcia
    • 4 polievkové lyžice medu alebo iného sladidla
    • 1 polievková lyžica citrónovej kôry
    • 3 polievkové lyžice High Protein pudingu Vanilka
    • 2 pudingy High Protein Kolumbijská káva
    • 1 balenie Bebe sušienok
    • 1 polievková lyžica sušeného mlieka
    • 3‒4 polievkové lyžice vychladenej kávy espresso
  • Na čokoládovú polevu

    • 30‒50 g horkej čokolády
    • 3 polievkové lyžice kokosového mlieka