High Protein cheesecake

High Protein cheesecake

Postup prípravy:

Na korpus zmiešajte mandľovú alebo pekanovú múku, soľ a kokosový olej na hladké cesto a vložte do okrúhlej tortovej formy. Na náplň zmiešajte High Protein puding vanilka, smotanový syr, vanilkový extrakt, citrónovú šťavu, erytritol a mandľovú múku a spracujte na hladké cesto. Rúru predhrejte na 180 °C. Ľubovoľný pekáč zhruba do polovice naplňte vodou a položte na dno rúry. Koláč cca 30 minút pečte nad vodným kúpeľom a potom nechajte 5 minút odpočívať v odkrytej rúre. Potom ho nechajte 20 minút vychladnúť a na noc ho uložte do chladničky.

Nakoniec tortu polejte karamelovým pudingom a podávajte.

Ingrediencie:

  • Na korpus

    • 240 g mandľovej alebo pekanovej múky
    • štipka soli
    • 4 čajové lyžičky rozpusteného kokosového oleja
  • Na náplň

    • High Protein puding vanilka
    • 680 g smotanového syra
    • 2 ½ čajovej lyžičky vanilkového extraktu
    • 1 polievková lyžica citrónovej šťávy
    • 75 g erytritolu
    • 120 g mandľovej múky
  • Na polevu

    • High Protein puding karamel