Čokoládový krém

Čokoládový krém

Postup prípravy:

Bataty niekoľkokrát prepichnite a varte v rúre pri 180 °C cca 30 minút. Vychladené bataty pokrájajte na malé kúsky a dajte aspoň na 4 hodiny zmraziť.

Kúsky zmrazených batatov zmiešajte s ostatnými ingredienciami (kakao, High Protein puding čokoláda, ryžový sirup, arašidové maslo, mandľové mlieko), v mixéri vyšľahajte dohladka a nalejte do pohára. Nechajte hodinu chladiť v mrazničke. Ozdobte krémom a podávajte.

Ingrediencie:

    • 1 veľký sladký zemiak – batat (cca 400 g)
    • 2 lyžice kakaa
    • 200 g High Protein puding čokoláda
    • 3 lyžice ryžového sirupu
    • 2 lyžice arašidového masla
    • 2 lyžice mandľového mléka
  • Na krém

    • Pufovaná špalda
    • ovocie, napr. ostružiny
    • orechy
    • High Protein puding vanilka karamel