Čokoládový krém
Postup prípravy:
Bataty niekoľkokrát prepichnite a varte v rúre pri 180 °C cca 30 minút. Vychladené bataty pokrájajte na malé kúsky a dajte aspoň na 4 hodiny zmraziť.
Kúsky zmrazených batatov zmiešajte s ostatnými ingredienciami (kakao, High Protein puding čokoláda, ryžový sirup, arašidové maslo, mandľové mlieko), v mixéri vyšľahajte dohladka a nalejte do pohára. Nechajte hodinu chladiť v mrazničke. Ozdobte krémom a podávajte.
Ingrediencie:
-
- 1 veľký sladký zemiak – batat (cca 400 g)
- 2 lyžice kakaa
- 200 g High Protein puding čokoláda
- 3 lyžice ryžového sirupu
- 2 lyžice arašidového masla
- 2 lyžice mandľového mléka
-
Na krém
- Pufovaná špalda
- ovocie, napr. ostružiny
- orechy
- High Protein puding vanilka karamel
- High Protein čučoriedkový koláč
- High Protein Muffiny
- High Protein cheesecake
- High Protein malinový cheesecake
- Čokoládový krém
- Vanilla bliss balls od @luciemin
- Proteínový koláč s banánom od @makybfit
- Karamelové košíčky od @makybfit
- High Protein jogurtový koktail
- High Protein Zmrzlina
- High Protein miska s granolou
- High Protein Tiramisu
- High Protein Briošky
- Fazolové brownies s High Protein od @simona_malkova
- Espresso Columbia rezy
- Fitness košíčky
- Ovsená kaša s proteínom
- Talianske tiramisu