High Protein čučoriedkový koláč

High Protein čučoriedkový koláč

Postup prípravy:

Na korpus rozpusťte v hrnci maslo a zmiešajte ho s kokosom, mandľami, vaječnými bielkami a práškom do pečiva. Cesto vložte do vymastenej formy s pružným tvarom a pečte 20 minút pri 180 °C.

Na krém zmiešajte High Protein puding vanilka, smotanový syr a smotanu. Žĺtky oddeľte a opatrne vmiešajte rozšľahané vaječné bielky. Pridajte 150 g čučoriedok. Krém dajte na dno formy a pečte 60 minút. Potom nechajte vychladnúť a na noc vložte do chladničky.

Na druhý deň tortu potrite High Protein jogurtom čučoriedkovým a posypte čučoriedkami.

Ingrediencie:

  • Na korpus

    • 200 g kokosu
    • 200 g mletých mandlí
    • 80 g masla
    • 2 bielky
    • 1 polievková lyžica prášku do pečiva
  • Na krém

    • 100 g High Protein puding vanilka
    • 500 g smotanového syra
    • 4 vajcia
    • 20 g xylitolu (podľa chuti)
    • 2 lyžice šľahačky / smotany (podľa chuti)
    • 150 g čučoriedok
  • Na polevu

    • 100 g High Protein jogurt čučoriedkový
    • 300 g čučoriedok