High Protein malinový cheesecake

High Protein malinový cheesecake

Postup prípravy:

Na korpus rozpusťte v kastróle maslo a zmiešajte s mandľovou múkou, xylitolom a soľou a vytvorte hladké cesto. Cesto vložte do formy a dajte na 15 minút vychladiť do chladničky. Rúru predhrejte na 200 °C, 5 minút pečte a potom nechajte vychladnúť.

Na náplň zmiešajte 150 g High Protein puding vanilka, vajcia, xylitol, smotanový syr, kyslú smotanu, citrónovú šťavu a mandľovú múku. Zmes nalejte na korpus a nechajte 20 minút vychladiť v chladničke.

Koláč pečte 10 minút pri 200 °C, potom znížte teplotu na 130 °C a koláč pečte ďalších 60 minút. Cheesecake nechajte vychladnúť v otvorenej rúre.

Cez noc nechajte odpočinúť v chladničke a pred podávaním polejte jogurtom High Protein malina ‒ granátové jablko a ozdobte ovocím.

Ingrediencie:

  • Na korpus

    • 70 g mandľovej múky
    • 50 g xylitolu
    • 60 g masla
    • 1 štipka soli
  • Na náplň

    • 150 g High Protein puding Vanilka
    • 3 vajcia
    • 120 g xylitolu
    • 450 g smotanového syra
    • 100 g kyslej smotany
    • Šťáva z 1 citróna
    • 1 polievková lyžica mandľovej múky
  • Na polevu

    • High Protein jogurt malina ‒ granátové jablko
    • jadierka granátového jablka a maliny