Talianske tiramisu
Postup prípravy:
Piškóty namočíme v káve, ktorú sme zmiešali s likérom Amaretto.
Žĺtky s erytritolom vyšľaháme vo vodnom kúpeli. Keď zmes zbelie a zhustne, misku vezmeme z kúpeľa a necháme vychladiť.
Mascarpone potom vyšľaháme so žĺtkovým krémom, pripravíme si nádobu a môžeme začať vrstviť.
Striedame vrstvy: namočené piškóty, Ehrmann High Protein puding, opäť piškóty a žĺtkový krém. Cez sitko poprášime kakaom a necháme aspoň 3 hodiny vychladnúť. Toto tiramisu je dokonalé.
Recept pripravila Michaela Tollingerová pre spoločnosť DAFIT, s.r.o.
Ingrediencie:
-
- cukrárske piškóty
- 2 High Protein pudingy Kolumbijská káva
- 2 balenia mascarpone
- erytritol
- kakao
- šálka kávy
- likér Amaretto
- 2 žĺtky
- High Protein čučoriedkový koláč
- High Protein Muffiny
- High Protein cheesecake
- High Protein malinový cheesecake
- Čokoládový krém
- Vanilla bliss balls od @luciemin
- Proteínový koláč s banánom od @makybfit
- Karamelové košíčky od @makybfit
- High Protein jogurtový koktail
- High Protein Zmrzlina
- High Protein miska s granolou
- High Protein Tiramisu
- High Protein Briošky
- Fazolové brownies s High Protein od @simona_malkova
- Espresso Columbia rezy
- Fitness košíčky
- Ovsená kaša s proteínom
- Talianske tiramisu