Talianske tiramisu

Talianske tiramisu

Postup prípravy:

Piškóty namočíme v káve, ktorú sme zmiešali s likérom Amaretto.

Žĺtky s erytritolom vyšľaháme vo vodnom kúpeli. Keď zmes zbelie a zhustne, misku vezmeme z kúpeľa a necháme vychladiť.

Mascarpone potom vyšľaháme so žĺtkovým krémom, pripravíme si nádobu a môžeme začať vrstviť.

Striedame vrstvy: namočené piškóty, Ehrmann High Protein puding, opäť piškóty a žĺtkový krém. Cez sitko poprášime kakaom a necháme aspoň 3 hodiny vychladnúť. Toto tiramisu je dokonalé.

Recept pripravila Michaela Tollingerová pre spoločnosť DAFIT, s.r.o.

Ingrediencie:

    • cukrárske piškóty
    • 2 High Protein pudingy Kolumbijská káva
    • 2 balenia mascarpone
    • erytritol
    • kakao
    • šálka kávy
    • likér Amaretto
    • 2 žĺtky