
Espresso Columbia rezy
Postup prípravy:
Pripravíme si formu s priemerom 25 cm.
Žĺtky zmiešame so sladidlom, sušeným mliekom, citrónovou kôrou, pudingom a tvarohom (zľahka vyšľaháme). V druhej mise vyšľaháme bielky so štipkou soli na pevný sneh, ktorý opatrne pridáme do tvarohového cesta. Pečieme pri 180 °C cca 30 až 45 minút. Kontrolujeme okraje. Keď začnú zlatnúť, cesto je hotové. Necháme vychladnúť. Na vychladnuté tvarohové cesto rozotrieme 2 pudingy Ehrmann High Protein Kolumbijská káva a na pudingovú vrstvu pokladieme celozrnné Bebe sušienky jednu vedľa druhej.
Pripravíme si čokoládovú polevu. Vo vodnom kúpeli nad parou rozohrejeme 30 ‒ 50 g horúcej čokolády s 3 polievkovými lyžicami kokosového mlieka. Vzniknutou čokoládou polejeme vrstvu Bebe sušienok. Rezy necháme vychladnúť najlepšie cez noc.
Recept pripravila Michaela Tollingerová pre spoločnosť DAFIT, s.r.o.
Ingrediencie:
-
-
Na korpus
- 500 g tvarohu (najlepšie v kocke)
- 4 vajcia
- 4 polievkové lyžice medu alebo iného sladidla
- 1 polievková lyžica citrónovej kôry
- 3 polievkové lyžice High Protein pudingu Vanilka
- 2 pudingy High Protein Kolumbijská káva
- 1 balenie Bebe sušienok
- 1 polievková lyžica sušeného mlieka
- 3‒4 polievkové lyžice vychladenej kávy espresso
-
Na čokoládovú polevu
- 30‒50 g horkej čokolády
- 3 polievkové lyžice kokosového mlieka
-
High Protein čučoriedkový koláč
-
High Protein Muffiny
-
High Protein cheesecake
-
High Protein malinový cheesecake
-
Čokoládový krém
-
Vanilla bliss balls od @luciemin
-
Proteínový koláč s banánom od @makybfit
-
Karamelové košíčky od @makybfit
-
High Protein jogurtový koktail
-
High Protein Zmrzlina
-
High Protein miska s granolou
-
High Protein Tiramisu
-
High Protein Briošky
-
Fazolové brownies s High Protein od @simona_malkova
-
Espresso Columbia rezy
-
Fitness košíčky
-
Ovsená kaša s proteínom
-
Talianske tiramisu